Wednesday, March 31, 2010

Crochet hp pouch

Petang semalam, aku mula buat emma punya hp pouch...kejap berenti..kejap buat..tak ada idea...maklumla tak ada paten..taram jer la labu...mudah²an jadi...jadi la rupa cam tu...emma kata..ok ni...dia suka...(ma..ko suka bebetul ker memain..sedap kan ati aku..heheheh...harap ko suka betul² ekkk)...bunga pepel tu kan aku paksa..dia terima..mula utk topi anak kak lia..tapi topi tu ngam²..jadi aku nk buat semula topi tu..



ni rupa hp pouch tu..tak pernah buat rupa cam ni...tak ada tutup..tuannya tak nk..



pink + pepel + krim....pink tu memang warna kesayangan dia....

9 comments:

Sulela said...

Cantik arrr... takde paten pun menjadi gak ekkk...saluuutteeee... hehehe

Aida Alias said...

ini bukan main2.. i likeee.. kaler sweet.. nak tiru satu hahaha

Aku_tulip said...

su...mcm tu la selalunya...pernah terjumpa hp pouch cm ni...tu rajin mencuba..- sebenarnya tak pandai baca paten ..

roha..tiru la...nk mengajar tapi tak reti ...

halizda said...

cantik le.. pandai awak kait tanpa pattern. klu saya mmg tak menjadi punya. jom jenguk blog saya. boleh kita bertukar pandangan.saya ni budak baru belajar lagi.
http://duniahalizda.blogspot.com/

Aku_tulip said...

halizda..tima kasih sudi sinngah blog ni...akak tak pandai baca patern yg bertulis..pandai baca diagtam jer...jadi susah nk cari peten...ok akak singgah blog awak

wani said...

hii cik tulips...saya pengunjung baru kat blog awak..ni pun kebetolan g kat blog maya(crazy artzone) saya dh add awak kt list saya.byk info,terutama panduan wanita tuuu...dpt jgk ilmu..tq ye...jumpa lagi...

Aku_tulip said...

tima kasih wani sudi singgah

Jijahh @ f.k said...

cantik nyerr ... i like ... kalau merah n putih mesti cantik kan??...heheh (kaler fav jijah)

Aku_tulip said...

jijah..tima kasih sudi singgah...cantik rasanya kaler merah putih.....