Monday, February 22, 2010

Booties kait

Sekarang aku buat booties kait ni..tak hari² buat pon...bila sempat...mula ku buat utk suka²..tapi aku rasa bole di komersialkan...aku buat utk echa sebenarnya (ada juga bg kawan² yg baru dapat baby)..tapi mula² buat tak tau nak agak saiz...jadi la saiz yg macam²..sekarang dah ok sket la..dah bole agak sket saiz tu...ada sesapa nk beli...bole..insya'allah aku bole buatkan..tapi paten mcm tu...utk anak² lelaki..on de way..tgh siapkan termasuk la topi..nanti ada masa aku nk masukkan lagi...sape nk tempah, bole la email kat sini..aku_tulip@yahoo.com











yg ni kali ke 2 buat...besar sgt...tak jadi, ntah apa² la tu....

8 comments:

Aida Alias said...

hihikkkssss i like la yg paten akhir tu... ranggi tau... jom sesama asah skill

Aku_tulip said...

hahahah..mana kasut yg last ni..ko jangan roha..tu la kali ke 2, aku buat..ntah apa²..aku tgk pon nk gelak..jom asah skill...seronok lak sekarang buat ni...

Aida Alias said...

zila.. tali bootie tu ko buat sekali jalan la dgn yg last round.. takyah sambung.. camne aku nak kabo eh.. ishh bila nak jln2 rmh ko ni.. boleh kita tukar2 idea

Aku_tulip said...

kasut yg mana roha...jom aaa jalan umah aku...kita bole belajar sesama...ari jumaat nie aku tak keja...

Aida Alias said...

hihiih nanti calling2 la camne.. kalo sesuai masanya boleh gak gi rmh ko jap

Aku_tulip said...

wokeh boss...

NooR AZeAnA AziS said...

akak, kite sama tempat la. daerah.. kampung saya kat batu pahat gak.. Kite berminat sgt2 nak belaja kait.. booties akak cute2 sangat.. nak blaja.. Uwaaaaa.. nak belajar ngan akak leh... ajar la saya..

Aku_tulip said...

noor....ooo org batu pahat gak ek..nk blaja ...insya'allah bole..