Tuesday, November 16, 2010

Tempahan

Lama rasanya tak update tempahan crochet....seronok plak aku buat ni...kebetulan ada kawan² yg tempah...sebenarnya dah lama pon sampai kat tuannya...tak sempat nk apdet blog ni...kan aku bz (hehehehe...aku bz sgt ni...mana bole apdet kat sini...patutnya kat umah...peringatan utk diri sendiri)




set ni tempahan kak Ina (satu taman ngan aku ni)...dia kata nk di hadiahkan utk
sedaranya yg baru bersalin ....tima kasih kak..sudi tempah ngan saya...
tempahan
utk kali kedua




ni plak tempahan Lilik..1 set....utk anak sedara nya
yg bakal lahir bulan Disember ni (lilik ni kan
kompem jer anak sedara dia tu lelaki...di buatnya
pompuan cam ner...dia kata tak apa, ok jer)




yg ni kopiah tempahan Kak Lia - opis mate ku,
kak tima kasih sudi tempah lagi...warna tu hijau
lumut sebenarnya..tapi kamera canggih tu dah
ubah kaler dia plak...jadi kelabu..(sian kamera
tu aku persalahkan)



5 comments:

senorita_2012 said...

cantiknye lah.. sempat pulak mengait..

nanti ada baby lain blehlah tempah.. kalau ada la.. :P

Sulela said...

Wuuuu...cantik...cantik... Nanti saya pun nak cuba buat booties and hat for baby gak. Nak hadiah kat adik...hehehe

Aku_tulip said...

senorita....amik masa gak sebenarnya..anak kecik² lagi
nk tempah bole....bila tu...hehehehe


Su...ni jer la yg saya pandai kait..Su pon bole cuba....

Su...saya tak bole komen kat blog awak la...nape ek..

umi zara said...

salam..akak,cane nak tempah....berape regenye

Aku_tulip said...

Umi Zara....bole email akak...

aku_tulip@yahoo.com....hg jgn risau ..berpatutan...