Tuesday, May 25, 2010

Topi pink

Sempat siapkan topi.....tempahan Lock (minggu lepas dia tempah)...ari tu dia tempah pink bootie...topi ni dia nak kaler pink juga...bunga tu aku jer memandai letak...bunga kat topi sample lain, aku buat ni lain..dia kata ok jer bunga tu...baby dia lebih kurang sebulan umurnya...dia nk aku buatkan besar sket...aku buat lebih kurang 16"...

Adik aku balik kg, dia mintak aku kaitkan penanda buku mcm ari tu. kawannya tempah...aku kaitkan juga...aku bagi jer la...aku memang tak nak kawan adik aku bayar...


Harap² baby nk pakai...dan suka pakai....


penanda buku..kawan adik aku tempah...murah jer ni...
dia nk butang bentuk apple...aku letak la apple kuning tu.



7 comments:

Rose said...

cantiq2nya hasil tgn akk...salam perkenalan ea...sy pun org bp gak, asal senggarang now dok pt yusof semerah...

Aku_tulip said...

Salam Rose...tima kasih..tak secantik mana...bole la klu ada kawan² tempah...

salam kenal juga dr akak...tima kasih sudi singgah sini...akak kat parit raja

Sulela said...

Love the color combination for that hat! Cantik la... Aku_tulip, tanak buat tutorial keh untuk bunga tu? hehehe

Aku_tulip said...

Su....saya teringin gak nk buat..tapi saya tak pandai...saya terjumpa kat u tube..saya takut saya buat tutorial syok sendiri..saya jer paham...heheheh...saya cuba cari semula kat u tube

Sulela said...

Hehehe...bunga tu memang cantik. Teringin la nak cuba...;)

Hema Octovia said...

cantiknya...pandai betul awak buat....suka tengok

Aku_tulip said...

tima kasih....biasa aja...tima kasih sudi jenguk blog ni...