Thursday, March 18, 2010

Booties Adi

Kali ni..kawan aku 1 opis yg tempah boties..untuk anak dia, Adi...Adi nie, kaki besar sket..aku buatkan kurang sket jer lagi cecah 12cm panjang booties tu...Adi ni comel sangat...baru 8 bulan klu tak silap...kawan aku nk butang bentuk teko tu...cantik agaknya butang teko tu...(iya laaa Awa, ni ha aku letak teko kegemaran ko ni, mintak² ko suka..anak ko pun suka), Awa nk paten yg mcm kaler biru tu...cuma aku tambah sikit line kat tepi tu..idea ni "dia" yg bg - merangkap penasihat tak bertauliah ku...heheheh
Lama gak aku siapkan...seminggu rasanya...dengan masa yg aku rasa 24 jam pon tak cukup..heheheh (terukkan..tak pandai lagi urus masa), pas tu saiz lain sket..ada bukak pas tu..buat semula (ooo..kena tgk gak ni...takut benang nya dah tak cantik)


ni la rupa kasut berbutangkan teko tu...

6 comments:

Aida Alias said...

alahai cutenya butang.. ishh asyik ada je halnya nak dating ngan ko ni. 2 minggu lepas.. balik kg, pastu minggu lepas ni ada pakcik dtg sabtu ahad. jumaat ni sampai ahad, atuk datang tido rmh.. hiihi

Aku_tulip said...

betol la roha...aku pon sama..sabtu ni..ada jemputan..tinggal hari ahad jer..tu la hari aku nk mengemas..nk masak (kononnya laaa..heheh)

Deepa said...

Beautiful!!
A request - could you please keep a translate widget in your blog? - makes it easier for us to understand :)

Deepa

Aku_tulip said...

Deepa... TQ
I will try to keep a translation..

nurazimah said...

Thanks Follow blog Imah.Suka hasil keje tangan akak...

Aku_tulip said...

tima kasih imah...akak pon sama suka keja tgn imah