Tuesday, December 29, 2009

kek

Kali ke 2 rasanya cuba buat kek...resepi ni ok..bole diikut..resepi mat gebu, sedap, tapi aku buat tak gebu, pistachio aku ganti badan hancur, bater tak sempat suhu bilik...hehehe..suka ati aku jer...sebelum echa kuarkan suara merdu dia, baik la aku cepat buat...




ni rupa kek yg tak brape nk lawa...+ tak brape nk menjadi gebu...

8 comments:

Che'as said...

wahh.. kek carrot... nyumm..nyumm...
xper kak, walaupun x gebu tp bila mkn kite amati betul2 rasanya, pasti syookkk...heheh...

Aku_tulip said...

tu la time makan kena menikmati, baru sedap hehehehe...resepi ni sedap as...cuba la

Aida Alias said...

nak try la kek ni nanti.. bhn semua ada tu hehe

Aku_tulip said...

roha try la...aku buat tu tak brape nk gebu...nanti khabar kat aku tau...

SuZy said...

akak sedapnya nak sikit...

Aku_tulip said...

bole...jom dtg umah akak...

asmaa said...

tak menjadi pun...saya nampak tetap gebus aje..hehehe

akak maintain blh buat mcm2 ye...sy anak dah setahun lebih,masih tak blh nak buat ape2...

Aku_tulip said...

asmaa....ni time laki akak nk layan jaga anak...klu harapkan akak sorang, tak menjadi la

klu akak jaet tu..biasanya time tak keja bangun awal sket..siapkan apa yg patut akak buat..jadi baby tido, bole potong kain ker + laki akak tolong jaga gak....