Tuesday, January 8, 2013

Tahun 2013.....CP lagi

Pantas masa berlalu.....ari ni dah masuk hari ke 6 bulan Januari 2013.....
dah beberapa  bulan blog tak ber ap det....Alhamdulillah hari ni dapat jugak tulis sesuatau kat sini....
agak sibuk kebelakangan ni...ngan urusan family...sebelah "dia", juga sebelah aku sendiri.....tak perlu citer rasanya....takut jadi citer 1001 malam....:)


Tergerak ati nak beli CP......aku tak sempat nk search....jadi..adik aku la jadi mangsa ..bukan mangsa apa pon..mangsa search CP ni jer..dia pon nk test juga...dia cadangkan beli dari web ni.....aku punya...yang aku jaet sendiri...dah ada yang koyak....yer la dh lama dh pon aku pakai CP ni.(rasanya dh masuk 3 tahun )..tahun lepas memang tak sempat nak jaet CP sendiri.....aku pakat ngan adik²...beli...jadi jimat la sket kos pos....kebetulan ada offer....

Setakat aku pakai CP dr snowdrop ni......Alhamdulillah ok...rasa kering....

ni bahagian luar.....cantik kan...sukeeee













ni masa baru sampai...aku beli yg light...ngan maternity













bahagian dalam...tak silap..guna bamboo..lembut
















2 comments:

stephnanie djong said...


prediksi huddersfield town vs arsenal 13 mei 2018
prediksi chaves vs maritimo 07 mei 2018
prediksi atletico madrid vs espanyol 6 mei 2018
prediksi saint etienne vs bordeaux 06 mei 2018
prediksi skor derby county vs fulham 15 mei 2018
prediksi skor bayern munchen vs real madrid 26 april 2018
prediksi manchester united vs arsenal 29 April 2018
prediksi nantes vs montpellier 6 mei 2018
prediksi sevilla vs real madrid 10 mei 2018
prediksi lazio vs inter 21 mei 2018

شركة المثالية said...


شركة المثالية للتنظيف

افضل شركة خدمات منزلية بالمنطقة الشرقية متخصصة في
تنظيف المنازل
تنظيف الشقق
تنظيف الفلل
تنظيف البيوت
تنظيف المجالس
تنظيف المطاعم
تنظيف الكنب
تنظيف السجاد
تنظيف الموكيت
تنظيف الخزانات
تنظيف المسابح
تقدم جميع خدمات النظافة الشاملة مع التعقيم والتلميع ومكافحة الحشرات خصم 30% بالمنطقة الشرقية