Wednesday, September 22, 2010

Cotton house

Aku ada beli aksesori utk crochet....pernah cari on line..tapi tak jual kat sini - ada jumpa, tapi luar punya, aku ni tak pernah beli luar dari malaysia ....aku ni kan kurang kemudahan nk beli on line dr luar..jadi cari la malaysia punya...bukan apa² pon...(tapi aku guna juga)

Aku ada link kan blog my hobby is sewing ...(tuan punya blog - FARAHANA - ada kedai on line jual barang yg aku cari..aku beli kat kedai dia)


ni penanda....senang guna ni...biasanya aku gunakan benang lebihan untuk buat penanda....
heheheh..cara lama tu...dapat sample benang....cantik² benang tu...



ni jarum kepala besar...setakat ni blom guna lagi..besar sket la...kalau kait benang
besar guna juga ni......gambar lagi satu tu....tu yg aku suka...hook kaler²..dari saiz
kecik sampai besar...blom guna lagi....tak ada kesempatan (buat apa aja la aku ni
kan...sampai tak sempat...heheheh)



aku tak beli serentak semua tu...aku beli satu²....mcm bazir kos pos pon ya..tapi kan.....uangnya cuma sikit...jadi sikit la aku beli...

3 comments:

SuZy said...

assalamualaikum kak yot.. windula nak baca kak yot nye blog.. bz sgt lama takbukak blog kita and blog akakjugak.. wah... akak da tere buat semua ni... tak sabar nak berguru dgn akak ni.. ops lupa akak apa kaba? selamat hr raya maaf zahir batin ye..

Aku_tulip said...

Wa'alaikumsalam....ha a...rindu kat suzi...tu la akak tgk blog suzi tak ap det...mesti bz..nk ber guru....insya'allah bole...moga semua di permudahkan NYA..akak sihat...selamat hari raya juga...

Iza Teratak Usang said...

Assalam..
tengah cari juga hook yang cantik..
kot2 ada semangat nak kait..hehe..