Tuesday, December 2, 2008

kasut kecik

Hari tu tak sempat nak masukkan gambar buat kasut kecik nie...komputer rosak...minggu lepas amik semula gambar nie...dah lama sangat siap..masa muntuk dlm pantang lagi...la nie anak dia dah 6 bulan..tgk kat blog jurra...dia buat cantik..tu rasa mcm nak buat..cari kat internat..alhamdulillah dapat..tu aku tiru..tapi tak ingat web mana..semuanya simpan kat komputer lama..

nie la kasut kecik yg aku buat utk pertama kalinya...



nie plak kasut kecik yg aku kait..jumpa diagram utk buat ni..kat internat..tapi diagram tu lain sket..nie aku dah ubah..

Kasut kecik yg aku kait tu..tiru gak kat internat....tapi aku dah ubah sket²....tengah buat, benang abis la plak.Benang bulu yg aku beli tu brand "minlon"..tapi tak cantik la benang tu. Besar sket dr benang lama. Kasut blah kiri tu besar sket..aku sambung guna benang yg aku beli tu la...dah tu nampak plak lubang kat tapak dia..tu tapak yang memula aku buat...ingat nak test sket jer..tapi mcm jadi la plak..sbb tu sku teruskan buat.

4 comments:

Aidaroha@Haida said...

comelnya kasut tu... rajin benor membuatnya..

Aku_tulip said...

aku tak der la rajin mana...tapi aku tak tau nak buat apa..kan aku bleeding jer... hubby aku tak bg jaet sgt...bg buat booties tu ok la kan..

Aidaroha@Haida said...

a'ah... dah ok ye sekarang ni? ko tk boleh renyah sgt tu

Aku_tulip said...

sekarang alhamdulillah...dah ok..jgn la bleeding lagi..takut la